میلان نامه 20- پیتزا

ایتالیا به پیتزایش معروف است. راستش را بخواهید به دلیل مشکل شرعی پیتزای گوشتی آن را نخوردم و تجربه خود را از پیتزاهای غیرگوشتی آن بیان می کنم. پیتزای اینجا با پیتزای ایران بسیار متفاوت است. دفعات اول خوردن آن قدری برایم سخت بود چرا که می گفتم این پیتزاها چیزی جز نون و رنگی از گوچه و اندکی پنیر پیتزا نیست. واقعا همین. به مرور زمان ذائقه ام تغییرکرده و از هواداران آن شده ام. بانو با مهارت پنیر بیشتر و قارچی را اضافه می کند که مزه آن را صد چندان می کند. یکی از رموز سلامت این ایتالیایی ها غذاهای سالم است. در پیتزای آنها اصلا سوسیس و کالباس یا سس قرمز و امثالهم نیست. بسیار طبیعی، هضم آن برای بدن آسان و البته مزه آن عالی است.

ذکر این نکته خالی از لطف نیست که این ایتالیایی ها آنقدر که من دیدم همین پیتزای نازک را در مقادیر کم مصرف می کنند. دو یا سه تکه کوچک را می خرند که همان جا برای شان داغ می کنند (پیتزا قبلا درست شده و پس از سفارش صرفا گرم می شود). من که نمی فهمم چطور با این قطعات کوچک سیر می شوند؟؟؟

۱ دیدگاه

  1. مهرداد said,

    آگوست 1, 2009 در 1:29 ب.ظ.

    ما تعریف پیتزای اونجا را زیاد شنیدیم…خوش به حالت


نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس گوگل

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: